Toekomstplannen voor PUBG bespreken nieuwe maps, modi en stabiliteit | Gamer.nl

Toekomstplannen voor PUBG bespreken nieuwe maps, modi en stabiliteit | Gamer.nl

Brendan Greene, oftwel PlayerUnknown, maakt de voorlopige toekomstplannen voor PUBG bekend.

Op de PUBG website maakt Brendan Greene, beter bekend als PlayerUnknown, de plannen bekend voor de game voor de komende negen maanden. Elke twee maanden komt er een grote update en de eerste verschijnt al in maart. Elke update maakt aanpa ingen aan specifieke systemen en/of introduceren nieuwe content. Tu en deze grote updates in zullen er ook kleine patches zijn.

Ook op visueel vlak wordt er aan PUBG gewerkt. PlayerUnknown laat met een 'before and after'-plaatje zien hoe het art-team het renderen van huizen probeert te verbeteren.

PUBG before and after

Nieuw gebied

Binnenkort komt er een nieuwe map naar PUBG. In dit kleinere 4x4-gebied zullen de potjes veel minder lang duren en zal er ook een stuk meer chaos zijn. De map bestaat uit drie eilanden en een grote berg in het midden. Bovendien zijn er een aantal stadjes.

De grootte van de map zal moeten zorgen voor intensere games. “Het is een kleinere map en zal de spelers een nog intensere en snellere Battle Royale- belevenis bieden. Speler krijgen hierdoor een hogere dichtheid en kortere wedstrijden,” aldus Greene. Of het de standaard honderd spelers zal bevatten of een kleinere hoeveelheid is nog niet bekend.

Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe map van normale grootte. Beide gebieden zullen binnenkort op de testservers geprobeerd kunnen worden.

PUBG 4x4

Nieuwe wapens, voertuigen en custom gamemodi

Naast de nieuwe gebieden kunnen spelers in de toekomst ook uitgebreidere costom gamemodi maken. Wat voor modi er allemaal bij komen laat Greene nog niet weten, maar volgens hem worden ze "nieuw en intere ant". Ook willen ze toegang tot deze modi groter maken zodat meer spelers zich bij jouw custom game aansluiten.

Bovendien worden nieuwe wapens en attachments geïntroduceerd. Onder andere toont PlayerUnknown een Type 81 a ault rifle. Daarnaast komen er in de eerste helft van 2018 nieuwe voertuigen. Wat deze zullen worden is nog niet bekend.

Type 81 a ault rifle

Emotes

Binnenkort kunnen spelers een emote-systeem uitproberen in de testservers. Een aantal verschillende emotes kunnen al gezien worden.

Xbox One

Tenslotte komt er weer een grote update voor de Xbox One-versie van PUBG. Binnenkort wordt Miramar, een woestijnmap die op pc al speelbaar is, ook op de console toegevoegd.

PUBG boos
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou