De normale editie voor Xbox 360 heet The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition. Het betreft dezelfde game als op PC, maar met verschillende uitbreidingen en verbeteringen. Zo zijn de menu's en de besturing volledig geoptimaliseerd voor de spelcomputer en belooft de ontwikkelaar dat het één van de mooiste games ooit is op Xbox 360.

Bovendien is The Witcher 2 voorzien van ruim een half uur aan extra filmpjes en vier uur aan extra gameplay verdeeld over twee avonturen. De Enhanced Edition is verder voorzien van een soundtrack-cd, een kaart van de gamewereld, en een handleiding. De prijs is die van een normale Xbox 360-game.

Ook komt CD Projekt met de Dark Edition voor 79,99 euro. Deze bevat alles wat de Enhanced Edition ook heeft en daarbij onder andere een hardcover artboek, een dvd met een 'making of'-documentaire van de game en een metalen Witcher-medaille.

PC

CD Projekt Red benadrukt dat de PC-community niet vergeten wordt en dankt PC-gamers voor hun steun en feedback. Daarom komt de Enhanced Edition op 17 april ook uit voor dat platform. Bovendien ontvagen alle gamers die al een versie van The Witcher 2 hebben, de extra content uit de Enhanced Edition gratis via een automatische update. Ook dit gebeurt op 17 april.