Nieuws
Diablo 4

Uitgebreide gameplaybeelden van Diablo 4 uitgelekt

Het gaat in totaal om meer dan veertig minuten aan beeldmateriaal

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn uitgebreide gameplaybeelden van het aankomende Diablo 4 op internet uitgelekt.

Er werden twee clips gedeeld via Reddit - een clip van 5 minuten en een clip van 38 minuten. Het is niet duidelijk waar het beeldmateriaal vandaan komt en hoe men het heeft verkregen. 

In de video's wordt er door de persoon die de beelden streamt gepraat. Het lijkt er dan ook op dat iemand de beelden deelde, bijvoorbeeld via Discord, en dat anderen toekeken. 

De video's bevatten daarnaast de tekst 'Private Test Build' en een uniek ID-nummer. Daardoor is het waarschijnlijk dat Diablo-uitgever Blizzard de bron van de beelden snel kan achterhalen.

Sinds vorige maand houdt Blizzard een alfatest voor Diablo 4 voor vrienden en familie van werknemers van de studio. Het is dan ook waarschijnlijk dat de beelden van iemand die dichtbij de studio staat komen, of dat de persoon die de beelden uit heeft gelekt toekeek hoe de persoon in kwestie aan het spelen was.

Vorige maand verschenen er ook al beelden van de alfatest van Diablo 4 online. Deze beelden werden kort na publicatie offline gehaald en toonden alleen de mogelijkheid om personages aan te passen en het kiezen van een moeilijkheidsgraad.

Diablo 4 moet ergens in 2023 uitkomen. Eerder dit jaar kon men zich al inschrijven voor een bètatest, die naar het schijnt later dit jaar plaatsvindt. Diablo 4 komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en bevat cross-play en cross-progressie.

Diablo 4 is niet de enige game waar afgelopen weekend beelden van zijn uitgelekt. Een hacker heeft beeldmateriaal en naar eigen zeggen de broncode van Grand Theft Auto 6 bemachtigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ion Fury-vervolg Phantom Fury verschijnt in 2023 Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt in 2023 op PS5 en Xbox Series
2

Reacties op: Uitgebreide gameplaybeelden van Diablo 4 uitgelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 19 september 2022 13:11
  Lekker handig dus weer!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Riyakuya

  • 19 september 2022 16:04
  Na GTA 6 is er nu ook al deze leak. Gaat goed daar bij de ontwikkelaars.. Erg sneu wel voor hun. Een product waar ze hard aan hebben gewerkt dat zo op deze manier op straat wordt gegooid.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.