Nieuws
Nickelodeon All-Star Brawl

Uitgebreide gameplay van Nickelodeon All-Star Brawl te zien

Game verschijnt deze herfst op Steam en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn verschillende gameplayvideo's van Nickelodeon All-Star Brawl uitgegeven.

De video's zijn geplaatst via IGN. In de eerste video wordt de gameplay van het spel onder de loep genomen en in de daaropvolgende video's zijn diverse gevechten te zien. Zo nemen April en Nigel het tegen elkaar op, vechten Catdog en Lucy een robbertje en is er tot slot een gevecht tussen SpongeBob, Leonardo, April en Patrick te zien.

In Nickelodeon All-Star Brawl, dat qua gameplay een soortgelijke ervaring als de Super Smash Bros.-games lijkt te bieden, vechten diverse personages uit Nickelodeon-franchises het met elkaar uit. De game komt ergens deze herfst uit voor Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Citizen moet duidelijker zijn over zogenaamde conceptschepen Call to Arms in Red Dead Online levert dubbel zoveel geld en XP op
2

Reacties op: Uitgebreide gameplay van Nickelodeon All-Star Brawl te zien

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  WvA

  • 9 september 2021 11:54
  Dit is wel echt een schaamteloze smash copy zeg.. Ironisch genoeg ziet het er dan wel weer super saai uit en vooral de geluiden als een character geraakt wordt is na 1 minuut al irritant.

  Waarschijnlijk wel leuk als je veel met de franchises hebt though.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RoyVG

  • 9 september 2021 16:12
  Er zijn mensen in de Smash community die erg hyped zijn voor deze game omdat bepaalde onbedoelde mechanics uit Melee nu core features zijn geworden. De Netcode erachter is schijnbaar ook heel goed, waardoor het voor online toernooien beter gaat werken dan SSB Ultimate (wat ook niet moeilijk is). Deze game zou zomaar onderdeel kunnen worden van een EVO toernooi. Maar er mag nog wel iets gedaan worden aan de presentatie zoals soundeffects/voices.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.