Uitgebreide gameplay van Nickelodeon All-Star Brawl te zien

Uitgebreide gameplay van Nickelodeon All-Star Brawl te zien

Er zijn verschillende gameplayvideo's van Nickelodeon All-Star Brawl uitgegeven.

De video's zijn geplaatst via IGN. In de eerste video wordt de gameplay van het spel onder de loep genomen en in de daaropvolgende video's zijn diverse gevechten te zien. Zo nemen April en Nigel het tegen elkaar op, vechten Catdog en Lucy een robbertje en is er tot slot een gevecht tussen SpongeBob, Leonardo, April en Patrick te zien.

In Nickelodeon All-Star Brawl, dat qua gameplay een soortgelijke ervaring als de Super Smash Bros.-games lijkt te bieden, vechten diverse personages uit Nickelodeon-franchises het met elkaar uit. De game komt ergens deze herfst uit voor Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is wel echt een schaamteloze smash copy zeg.. Ironisch genoeg ziet het er dan wel weer super saai uit en vooral de geluiden als een character geraakt wordt is na 1 minuut al irritant. Waarschijnlijk wel leuk als je veel met de franchises hebt though.

0

Er zijn mensen in de Smash community die erg hyped zijn voor deze game omdat bepaalde onbedoelde mechanics uit Melee nu core features zijn geworden. De Netcode erachter is schijnbaar ook heel goed, waardoor het voor online toernooien beter gaat werken dan SSB Ultimate (wat ook niet moeilijk is). Deze game zou zomaar onderdeel kunnen worden van een EVO toernooi. Maar er mag nog wel iets gedaan worden aan de presentatie zoals soundeffects/voices.

0

Aanbevolen voor jou