Nieuws

Uitgebreide docureeks over Psychonauts 2 uitgebracht

32 aflevering en meer dan twintig uur

Geschreven door Michel Musters op
Double Fine en 2 Player Productions hebben een uitgebreide documentairereeks over de ontwikkeling van Psychonauts 2 online geplaatst.

De reeks heet Double Fine PsychOdyssey en kan nu geheel via YouTube bekeken worden. De reeks beslaat 32 aflevering en meer dan twintig uur en neemt spelers mee achter de schermen bij de ontwikkeling van Psychonauts 2, het vervolg op de culthit Psychonauts.

"De studio moet nu met de druk omgaan van het maken van een waardig vervolg, en te ambitieus design, laag moraal, technische uitdagingen en financiële problemen zien te overkomen", zo leest de beschrijving. Hieronder is de eerste aflevering te bekijken en hier is de complete afspeellijst te vinden.

Psychonauts 2 verscheen in 2021 en ontving op Gamer.nl een 8,5 van Thijs Barnhard: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Dit artikel delen:

Lees meer

der8auer demonstreert Intels 'geheime' overklokplatform EA Sports heeft schijnbaar bijna deal met Premier League rond
1

Reacties op: Uitgebreide docureeks over Psychonauts 2 uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Improv

    • 12 februari 2023 13:39
    Nice ga ik kijken

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.