Uitgebreide docureeks over Psychonauts 2 uitgebracht

Uitgebreide docureeks over Psychonauts 2 uitgebracht

Double Fine en 2 Player Productions hebben een uitgebreide documentairereeks over de ontwikkeling van Psychonauts 2 online geplaatst.

De reeks heet Double Fine PsychOdyssey en kan nu geheel via YouTube bekeken worden. De reeks beslaat 32 aflevering en meer dan twintig uur en neemt spelers mee achter de schermen bij de ontwikkeling van Psychonauts 2, het vervolg op de culthit Psychonauts.

"De studio moet nu met de druk omgaan van het maken van een waardig vervolg, en te ambitieus design, laag moraal, technische uitdagingen en financiële problemen zien te overkomen", zo leest de beschrijving. Hieronder is de eerste aflevering te bekijken en

Watch on YouTube

.

Psychonauts 2 verscheen in 2021 en ontving op Gamer.nl een 8,5 van Thijs Barnhard: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou