Nieuws
Far Cry 6 Artwork

Uitgebreide documentaire over ontwikkeling Far Cry 6 verschenen

Een kijkje achter de schermen bij Ubisoft Toronto

Geschreven door Michel Musters op
Er is een uitgebreide documentaire over de ontwikkeling van Far Cry 6 online verschenen.

De documentaire heet Revolución: A Far Cry Story en is bijna 40 minuten lang. De documentaire geeft een kijkje achter de schermen bij ontwikkelaar Ubisoft Toronto en laat een aantal werknemers aan het woord, waaronder narrative director Navid Khavari. Ook is acteur Giancarlo Esposito aan het werk te zien en wordt er zelfs gepraat over hoe het coronavirus invloed heeft op de ontwikkeling. De documentaire is hieronder te bekijken.

Far Cry 6 is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, pc en Google Stadia. Gamer.nl gaf een 7,5 aan de game: "Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in."

Dit artikel delen:

Lees meer

Techland toont volgende week een kwartier van Dying Light 2 Microsoft wil kwaliteit opgenomen gameplay op Xbox Series verbeteren
0

Reacties op: Uitgebreide documentaire over ontwikkeling Far Cry 6 verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.