Uiterlijk van Diablo 4-personages is volledig aanpasbaar

Uiterlijk van Diablo 4-personages is volledig aanpasbaar

Spelers kunnen in Diablo 4 het uiterlijk van hun personage volledig naar eigen smaak aanpassen.

Dat blijkt uit een nieuwe ontwikkelupdate van Blizzard die gisteren online is geplaatst. Voor het eerst in de reeks kunnen spelers het uiterlijk van personages tot in de kleinste details aanpassen, van de kleur van ogen en haar tot tatoeages, make-up en sieraden. Ook kan men kiezen wat de kleur van de kleding van personages is.

Blizzard deelde ook de verbeteringen die men heeft geboekt in de technische en grafische aspecten van de game. Zo moet de game qua artstyle meer weg hebben van de eerste delen in de reeks. In de update werden ook artwork onthuld. Hier is alles te lezen en te zien.

Eerder dit jaar werd de nieuwe Rogue-klasse voor Diablo 4 onthuld. De game werd tijdens Blizzcon 2019 aangekondigd en komt op naar pc, PlayStation 4 en Xbox One, al is het waarschijnlijk dat de game ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnt. Er is nog geen releasedatum, al is het al duidelijk dat Diablo 4 dit jaar niet uitkomt.

Diablo 4
Diablo 4
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk weer een beetje nieuws over deze game! Kijk hier wel naar uit

0
test

Ik snap de hype om het kunnen aanpassen van je character of het kunnen verdienen/kopen van skins echt niet. Nooit begrepen en zal het waarschijnlijk ook nooit begrijpen. Wat is hier zo bijzonder en/of leuk aan? Ik heb veel liever dat ze iets nuttigs met de tijd in de studio doen, zoals het werkelijk beter maken van een game.

0
test

@geeMc , niet alles in het leven kan je begrijpen maar ik hoop dat als jij wakker word gewoon zelf je kleding uit de kast kiest en niet je moeder meer. Maar ik denk dat het weinig zin heeft om jou uit te leggen waarom gamers hun personage willen kunnen aanpassen in RPG gerelateerde games.

0
test

@incarnatus jij kunt volgens mij wel een cursus sociale omgang gebruiken. Misschien legt je moeder geen kleren meer voor je klaar (al ik dat ergens ook betwijfel), maar opvoeding was je moeders sterkste punt schijnbaar ook niet. Jullie zure reacties zitten vol met achterlijke aannames. Ik vind RPG's prachtig, maar ik geef gewoon niets om het aan kunnen passen van personages. Ik heb liever dat de tijd door gamestudio's in nuttigere zaken wordt gestoken die de kwaliteit van games ten goede komen. Daarnaast zie je de skin/customization waanzin de laatste jaren steeds meer bij non-RPG games. En jouw moeder maar betalen voor alle skins die jij neemt. Dat jullie met z'n allen vervolgens full autism gaan omdat mijn mening afwijkt zegt meer over jullie dan over mij.

0

@geeMc jij snapt met een RPG niet het nut van het uiterlijk aanpassen, van je eigen karakter, naar eigen wens? Ok.

0
test

@geeMc duidelijk niet jou gerne.

0
test

@geeMc ja dat, dit is bijzaak. De karakters zijn ook best klein dus je gezicht aanpassen heeft ook niet zoveel zin, als het erin zit ben ik er tegenwoordig snel klaar mee en wil gewoon game ipv uren je karakter aan te passen.

0
test

@GoofyZ3 Je ziet je character in in-game cut scenes, ingame diverse camera perspectieven, character selection screen en je character inspect tab. Ik hecht veel waarde aan je character te kunnen onderscheiden t.o.v andere spelers.

0

@geeMc Zoek de definitie van role playing eens op zou ik zeggen ;)

0

Aanbevolen voor jou