Uitbreidingen voor Mafia 3 aangekondigd | Gamer.nl

Uitbreidingen voor Mafia 3 aangekondigd | Gamer.nl

De eerste details over uitbreidingen voor Mafia 3 zijn dit wekend op PAX West aangekondigd.

De game krijgt na de lancering drie betaalde uitbreidingen. Daarnaast komt er diverse gratis content, waaronder nieuwe outfits van hoofdpersonage Lincoln Clay en nieuwe wapens vallen. Ook is het mogelijk om aanpa ingen aan auto's te doen, zoals nieuwe wielen, gepersonaliseerde nummerplaten en andere kleuren. Er komen ook races in de game waarmee deze nieuwe content voor auto's te winnen valt.


De drie betaalde uitbreidingen moeten lo taande verhalen over de achtergrond van Lincoln Clay bieden. In 'Faster, Baby!' helpt Lincoln zijn voormalige vlam om een corrupte sheriff uit te schakelen. Verwacht veel snelle wagens en achtervolgingen. 'Sign of the Times' draait om rituele moorden die Lincoln onderzoekt, wat hem van het donkere hart van de oude haven naar de met drugs doordrenkte binnenstad brengt. 'Stones Unturned' tot slot laat Lincoln samenwerken met CIA-agent John Donovan om een gevaarlijke rivaal uit te schakelen.

De drie uitbreidingen zitten in de seizoenspas van 30 dollar, maar het kost in totaal 40 dollar wanneer spelers ze zonder seizoenspas kopen. Prijzen in euro's zijn nog niet bekend.

Tijdens PAX werden ook beelden getoond van een 'sit down', waarbij Lincoln met zijn crew zit om de rolverdeling te besli en. Deze rolverdeling, waar de speler een hand in heeft, heeft echter consequenties voor het verhaal en de tevredenheid van de crew. Mafia 3 komt op 7 oktober uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou