Uitbreidingen voor Lost Judgment uit de doeken gedaan

Uitbreidingen voor Lost Judgment uit de doeken gedaan

Sega heeft de extra content die voor Lost Judgment uitkomt uit de doeken gedaan.

Op de release van de game op 24 september komt er een Detectives Essential Pack uit. Deze is beschikbaar voor mensen die de Digital Deluxe of Ultimate Edition van de game kopen. Hierin zitten een extra skatepark en skateboard, meer detectivehonden, de Sky Spider-drone, meer vriendinnen, vier extra Sega Master System-games en een gevecht met Super Shin amon.

Op 26 oktober komt de uitbreiding School Stories Expansion Pack uit. Daarin zitten een nieuwe motor en motoronderdelen, alsmede een nieuw parcours om op te rijden, een nieuwe outfit om te dansen in de club, een nieuwe robot, de mogelijkheid om te sparren met Kaito, Sugiura en Higashi en de mogelijkheid om de boksvechtsstijl op straat te gebruiken.

Tot slot verschijn in de lente van 2022 een grotere uitbreiding in de vorm van een nieuw verhaal. The Kaito Files moet ruim tien uur aan nieuwe content bieden en draait om Masaharu Kaito, bekend uit de volledige game en het origineel.

Lost Judgment is net als zijn voorganger een Yakuza-spin-off. De game volgt detective Takayuki Yagami, die wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en moord. De game verschijnt op 24 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op zoek naar aansluiting met een vreemde! Klaar om te experimenteren! ---- urlky.com/12m2f

0

Aanbevolen voor jou