Uitbreiding SOCOM: Confrontation komt in januari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de Cold Front-uitbreiding worden sneeuw en sneeuweffecten aan de tactische shooter toegevoegd in een nieuwe Oost Europese-setting. Ook worden enkele aanpa ingen gedaan aan bestaande wapens en wapentoevoegingen en is het specialisatie- en progre ie-systeem van de game aangepast.

Naast deze aanpa ingen voegt Cold Front de nieuwe gameplaymodus Arms Race, nieuwe huurlingen, drie nieuwe wapens, twee nieuwe wapentoevoegingen en nieuwe trofeeën toe aan het spel dat afgelopen maart exclusief voor de PlayStation 3 verscheen.

De prijs van het pakket is nog niet bekendgemaakt door Sony. De Amerikaanse versie, die vorige week uitkwam, kost 14,99 dollar. De Europese prijs zal bij die prijs in de buurt liggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou