Uitbreiding Dragon Age: Origins verschijnt 16 maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Awakening speelt zich af na de gebeurteni en uit het origineel en laat de speler de rol aannemen van een Grey Warden Commander met de opdracht om het verbond van de Grey Wardens te herstellen. Al snel komt hier de opdracht bij om uit te zoeken hoe de Darkspawn het heeft kunnen overleven na de strijd met de Archdemon.

Spelers krijgen de mogelijkheid om personages die gecreëerd zijn in het originele spel te importeren en hiermee verder te spelen. De uitbreiding, die ongeveer 15 uur aan nieuwe gameplay voorschotelt, verhoogd daarnaast het maximaal haalbare level van de personages.

Kosten

Verder voegt de uitbreidingnieuwe objecten, spreuken, specialisaties, vaardigheden en gebiedentoe en komen er vijf nieuwe personages beschikbaar om toe te voegen aan de groep van de speler. Om de uitbreiding, die zo'n 40 euro gaat kosten, te spelen is het originele spel benodigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou