Uitbreiding Cities in Motion bevat New York en San Francisco | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De twee nieuwe steden zijn op 17 januari verkrijgbaar via het uitbreidingspakket en zijn speelbaar in zowel de campagne- als de sandbox-modus. De toevoeging van New York en San Francisco brengt ook een aantal nieuwe voertuigen, soorten openbaar vervoer, gebouwen en monumenten naar de game, zoals de bekende trams van San Francisco en de gele taxi's van New York. 

Cities in Motion

Het vorig jaar verschenen Cities in Motion bevat de vier Europese steden Helsinki, Berlijn, Wenen en Amsterdam. In de game krijgen spelers de mogelijkheid om steden uit te breiden met nieuwe soorten van openbaar vervoer, zoals bu en, treinen, trams en  vliegtuigen. Het spel bevat verschillende sociale groepen met elk hun eigen vervoersbehoeften die naarmate de stad groeit, verandert.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou