UFC klaagt Ubisoft aan vanwege Fighters Uncaged | Gamer.nl

UFC klaagt Ubisoft aan vanwege Fighters Uncaged | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zuffa is boos op Ubisoft omdat de uitgever de slogan 'Ultimate Fighting Weapon' gebruikt. Zuffa meldt dat Ubisoft door de woorden 'Ultimate' en 'Fighting' naast elkaar te gebruiken een misleidende a ociatie creëert en mensen doet geloven dat Fighters Uncaged gerelateerd is aan Ultimate Fighting Championship.

Daarbij zou de game het imago van Zuffa en Ultimate Fighting Championship schaden, omdat Fighters Uncaged om straatvechten draait en dat is verboden in de Verenigde Staten.

Fighting Uncaged is een vechtgame die gespeeld wordt met behulp van Kinect, de bewegingsgevoelige techniek voor Xbox 360. Spelers besturen vechters door lichaamsbewegingen te maken. Trappen, stoten en knietjes worden vertaald naar de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou