UEFA Euro 2016 content gratis in PES 2016 | Gamer.nl

UEFA Euro 2016 content gratis in PES 2016 | Gamer.nl

Content voor het UEFA Euro 2016-toernooi wordt gratis beschikbaar voor PES 2016-bezitters. Dit maakte Konami gisteren bekend middels een persbericht.

Het is voor het eerst dit jaar dat Konami exclusief de rechten voor het Europees kampioenschap in handen heeft. Wat de UEFA Euro 2016 content precies inhoudt is nog niet duidelijk, maar spelers kunnen ervan uitgaan dat het gaat om bijgewerkte teams, nieuwe stadiums en officiële tenues. De content en meer details verschijnen volgend jaar. Het toernooi zelf vindt in Frankrijk plaats tu en 10 juni en 10 juli.

‘Het zijn enkele moeilijke maanden geweest voor fans; met een verlies aan vertrouwen in de manier waarop wij content hebben geleverd in de recente Data Packs’, zegt Erik Bladinieres, director van Football & Alliances bij Konami. ‘Het PES Production-team waardeert de ondersteuning van fans. Het team wil deze support belonen en het vertrouwen in de Data Pack-releases weer terugkrijgen. Met deze aankondiging hopen we hun vertrouwen te heroveren.’

Konami maakte tevens bekend dat de volgende gratis Data Pack gepland staat voor begin december. Dit pakket bevat het Braziliaanse Maracanã stadion, nieuwe spelersgezichten, nieuwe nationale teamtenues, enkele clubteams en een bijgewerkte transfers.

PES 2016 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou