Ubisofts Skull and Bones van leeftijdsclassificering voorzien

Ubisofts Skull and Bones van leeftijdsclassificering voorzien

Skull and Bones, de piratengame van Ubisoft die al jaren in ontwikkeling is, heeft een leeftijdsclassificering gekregen in Brazilië.

Dit in navolging van een classificering van Zuid-Korea. Toen werd de game voor pc gekeurd, maar de Braziliaanse keuring geldt voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Google Stadia. Het feit dat de game in meerdere landen van een classificering wordt voorzien, duidt er mogelijk op dat de game binnenkort een releasedatum krijgt. Spelers moeten in ieder geval 16 jaar of ouder zijn om de game te spelen.

Afgelopen april lekte er al een video uit waarin getoond werd wat spelers van Skull and Bones kunnen verwachten. In de video was te zien hoe spelers met een piratencrew verschillende missies kunnen aannemen in een open spelwereld en vervolgens op zee grootschalige scheepgevechten voeren. Online multiplayer is daarbij een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Spelers zijn ook verantwoordelijk voor de lading van hun schip en kunnen het uiterlijk van hun personage naar gelieve aanpassen. Er moet worden gelet op de motivatie van de bemanning, er kan gejaagd worden op dieren en het schip kan geüpgraded worden.

Eerder dit jaar liet Ubisoft tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers weten dat Skull and Bones voor april 2023 moet uitkomen. Het spel is al jaren in ontwikkeling en is buiten de gelekte video al enkele jaren niet aan de buitenwereld is getoond. 

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is een goed teken. Ik ben erg benieuwd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou