Ubisoft zendt vanavond Assassin’s Creed Celebration-livestream uit

Ubisoft zendt vanavond Assassin’s Creed Celebration-livestream uit

Ubisoft zendt begin deze avond een livestream uit om te vieren dat de Assassin's Creed-franchise vijftien jaar bestaat.

De livestream begint vandaag om 18:00 uur Nederlandse tijd en is hieronder te zien. Duidelijk is in ieder geval dat er gekeken wordt naar de toekomst van Assassin's Creed Valhalla. Ook wordt er teruggeblikt op de franchise en wordt er gehint naar wat mensen later dit jaar kunnen verwachten.

Hoewel niet duidelijk is wat er later dit jaar uitkomt, gaan er al geruime tijd geruchten dat Ubisoft werkt aan een Valhalla-spin-off met Basim in de hoofdrol. Die game zou een grote focus op stealth hebben.

Ubisoft werkt ook al geruime tijd aan Assassin's Creed Infinity, een nieuwe hoofdgame in de franchise dat volgens geruchten een soort overkoepelende basis moet worden voor de franchise van waaruit nieuwe avonturen gespeeld kunnen worden. Het is niet bekend of die game vanavond wordt onthuld.

Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Wel nice dat Ubisoft qua tijdstip rekening houdt met de echte fans! :-D Ik ben geen AC-speler, maar wat verwacht je voor nieuwe aankondiging Coola? Er gingen geruchten over een soort Infinite game toch?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dat gerucht van Basim met focus op stealth zou best leuk kunnen zijn. Ik zou erg graag een AC game willen die daar nadrukkelijk de focus op heeft. Zou in een modernere/hedendaagse setting ook best leuk uit kunnen pakken, lijkt mij.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Je kon prima stealth spelen ja en vooral in Odyssey vond ik het leuk om hele forten te clearen zonder gezien te worden maar wat ik de allergrootste bullshit vond die de stealth en immersie behoorlijk kon verpesten in Origins en Odyssey was dat je hidden blade/speer van Leonidas geen 1 hit was als de enemy een te hoog level had. Wie dat heeft verzonnen begrijpt weinig van Assassins Creed.

0

Aanbevolen voor jou