Ubisoft zendt dit jaar nog een Ubisoft Forward-livestream uit

Ubisoft zendt dit jaar nog een Ubisoft Forward-livestream uit

Ubisoft is van plan dit jaar nog een Ubisoft Forward-livestream uit te zenden.

Dat kondigde het bedrijf gisteren tijdens de eerste Ubisoft Forward-stream aan. "Ik hoop dat je geniet van wat je vandaag ziet en dat je zin hebt om de games te spelen", zo vertelde directeur Yves Guillemot tijdens de stream. "Ik ben trots dat onze teams een ambitieuze, trotse en creatieve line-up van games leveren."

Hij vervolgde: "En we hebben je nog niet alles getoond. Sterker nog: er staat nog veel meer op stapel. Er komt dus nog een Ubisoft Forward met nog meer van onze aankomende games.

Youssef Maguid van Ubisoft herhaalde Guillemots onthulling en gaf iets meer weg van wanneer de Forward-uitzending verwacht kan worden. "Onthoud dat we later dit jaar terugkeren met nog een Ubisoft Forward, gevuld met veel gamenieuws en updates."

Gisteravond tijdens de Ubisoft Forward werden er details gegeven en trailers getoond van games zoals Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, Watch Dogs Legion en Hyper Scape. In dit artikel is al het nieuws verzameld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond die van gisteren erg slecht. Ze bleven te lang bij een game hangen. Totaal geen leuke verrassingen. Hyperscape heeft gewoon het verhaal van Ready Player One gekopieerd.

0

Ja we hebben niet veel bijzonders gezien Assassin's Creed farcry watch dogs en een battle royale game dammm de creatieve armoede slaat toe hoop dat ze met hen volgende show wat nieuws laten zien.

0

Aanbevolen voor jou