Ubisoft wil voortaan geen games meer uitstellen | Gamer.nl

Ubisoft wil voortaan geen games meer uitstellen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Ubisoft noemt het vorig jaar verschenen Watch Dogs als een voorbeeld van een game die op het laatste moment werd utigesteld. Om dit te voorkomen, werkt Ubisoft nauw samen met zijn verschillende ontwikkelteams om releasedata meteen correct in te plannen. 

Ter illustratie noemde Ubisoft de belangrijkste games van het aankomende fiscale jaar op, dat loopt van 1 april 2015 tot en met 31 maart 2016. In die periode moeten een nieuwe A a in's Creed-game, Rainbow Six: Siege en Tom Clancy's The Division verschijnen. 

Het is voor het eerst dat Ubisoft de nieuwe A a in's Creed publiekelijk erkent. Hoewel er nog niets over bekend is, lekten eind vorig jaar mogelijke eerste beelden van de game, die volgens de geruchten A a in's Creed: Victory gaat heten en zich in Londen afspeelt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou