Ubisoft wil ‘nummer één’ third-party ontwikkelaar worden voor Wii U | Gamer.nl

Ubisoft wil ‘nummer één’ third-party ontwikkelaar worden voor Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Key heeft Ubisoft grote plannen met de Wii U. "Onze intentie is om de nummer een third-party ontwikkelaar te worden op de Wii U, net zoals we het met Kinect en op de 3DS waren." Ubisoft heeft momenteel A a in's Creed 3, Ghost Recon Online en Killer Freaks from Outer Space bevestigd als lanceertitels voor het apparaat.

Key geeft verder aan dat Ubisofts hechte band met Nintendo ervoor zorgde dat de uitgever vrij snel een ontwikkelkit voor de Wii U ontving en zo dus relatief vroeg met de ontwikkeling van games voor het apparaat kon beginnen. Wanneer de Wii U precies verschijnt, is vooralsnog onbekend. Een recent gerucht noemt een datum van 19 november voor de Verenigde Staten, Nintendo heeft enkel gezegd dat de console op tijd voor de feestdagen in de winkels ligt. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou