Ubisoft werkt mogelijk aan Project Osborn | Gamer.nl

Ubisoft werkt mogelijk aan Project Osborn | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Siliconera draagt geen verdere geen bron aan, maar stelt dat Project Osborn een squad-based shooter wordt voor 'high-definition machines', waarmee waarschijnlijk de PlayStation 3, Xbox 360 en PC bedoeld worden.

Project Osborn zou gaan om John Washington, die erachter is gekomen dat hij een afstammeling is van president Washington en sindsdien zijn leven wijdt aan het dienen van zijn vaderland. Als hij daarna door zijn landgenoten verraden wordt, keert hij zich tegen de Verenigde Staten om het land te hervormen naar de idealen van zijn voorvader. 

Wat betreft gameplay uit dit zich in guerrilla-achtige mi ies, die van twee kanten belicht worden. Enerzijds de kant van John Washington en de mede-terroristen die hij heeft opgetrommeld, anderzijds die van Osborn, een groep die door de Amerikaanse regering is ingehuurd om Washington tegen te houden. Ubisoft heeft nog niet gereageerd op het uitlekken van de informatie. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou