Update: Ubisoft ontkent dat het aan een Blade-game werkt

Update: Ubisoft ontkent dat het aan een Blade-game werkt

Update: Ubisoft zegt dat het niet aan een game gebaseerd op Blade werkt.

Ubisoft heeft inmiddels op Twitter laten weten dat het niet aan een game gebaseerd op Blade werkt. Het is op dit moment niet duidelijk waar de Instagram-post van Edwin Gaffney en de bijbehorende hashtags naar refereerden.

Oorspronkelijk bericht:
Ubisoft heeft mogelijk een game gebaseerd op Marvel-held Blade in ontwikkeling.

Acteur Edwin Gaffney - die eerder al een rol had in Detroit: Become Human - plaatste recentelijk twee Instagram-foto's van hem en collega Alex Martin. Het duo is gekleed in motion capture-pakken.

Hoewel dit op zichzelf niet zo opvallend is, zijn er diverse opmerkelijke elementen uit de Instagram-post te leiden. Zo gebruikt Gaffney de hashtag Ubisoft, waardoor het waarschijnlijk is dat het om een project van die uitgever gaat. 

Daarnaast bevat de tweede foto in de Instagram-post een filmklapper met daarop 'Marvel' geschreven. Als regisseur wordt B. Tariq aangeduid, oftewel Bassam Tariq, de regisseur van de Blade-film die in november 2023 in de bioscoop moet verschijnen. Mogelijk werkt Ubisoft dus aan een bijbehorende game, al is dit op moment van schrijven niet bevestigd.

Overigens werd pas aangekondigd dat Disney en Marvel op 9 september om 22:00 uur Nederlandse tijd een livestream houden waarin er meer informatie wordt gegeven over aankomende games.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ja want blade leent zich voor de bekende ubisoft formule. Met hun torretjes en zo op de map. Nee laat ubisoft aub niet een marvel game maken. Daar vraagt niemand om en heb er ook niet echt vertrouwen in word gewoon assasins creed game met alleen blade als personage.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou