Ubisoft meldt dat het bedrijf aan een nieuwe update werkt die specifieke problemen moet oplossen, waaronder bugs waarbij hoofdpersonage Arno door de grond valt, coöperatieve speelsessies die de game doen crashen en een framerate die regelmatig onder de 30 frames per seconde valt. Ubisoft laat weten dat de komende dagen specifieke details over de update volgen. De ontwikkelaar houdt de voortgang van de patches voor bugs bij op een liveblog.

Daarnaast werkt Ubisoft met AMD aan de problemen in Assassin's Creed: Unity die pc-gamers met AMD CPU en GPU-chipsets hebben. "We zijn er van op de hoogte dat de grafische prestaties van Unity op pc negatief kan worden beïnvloed door bepaalde AMD CPU- en GPU-configuraties", aldus Ubisoft. "Het overgrote deel van pc-gamers heeft hier geen last van. AMD en Ubisoft weken nauw samen om dit probleem op te lossen en komen zodra het kan met meer informatie." 

Assassin's Creed: Unity is vanaf vandaag verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. In de game lopen, klimmen en springen spelers door Parijs, vlak voor de Franse Revolutie. Op Xbox 360 en PlayStation 3 is vanaf vandaag een andere titel in de serie uitgebracht: Assassin's Creed: Rogue.