Ubisoft werkt aan Red Steel 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het tijdschrift meldt dat Red Steel 3 al in ontwikkeling is en gebruik gaat maken van de door Nintendo ontwikkelde Wii Vitality Sensor. Deze acce oire is vooralsnog niet verkrijgbaar, maar laat spelers hun vinger in het apparaat steken zodat de hartslag opgemeten wordt. Op deze manier kunnen games zich aanpa en aan bijvoorbeeld de nervositeit of conditie van spelers. Red Steel 3 is de eerste game waarvan bekend is dat het gebruik maakt van de Vitality Sensor.

Vooralsnog zijn er geen verdere details over de game bekend. Mogelijk onthult Ubisoft tijdens de E3 in juni meer over het derde deel van Red Steel.

Red Steel

De Red Steel-reeks is exclusief op de Wii verschenen. De eerste Red Steel kwam op de lancering van de Wii uit en laat spelers, naast het afvuren van een hoop vuurwapens, ook vechten met een zwaard. Het pas uitgekomen Red Steel 2 verbetert het zwaardvechten met behulp van Wii Motion Plus, de acce oire die bewegingen die spelers maken met de Wii-controller nog nauwkeuriger overzet naar de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou