'Assassin's Creed-game rondom Valhalla-personage Basim in de maak'

'Assassin's Creed-game rondom Valhalla-personage Basim in de maak'

Ubisoft zou aan een Assassin's Creed-game werken gebaseerd op het Valhalla-personage Basim.

Dat claimt Bloomberg, dat het van bronnen die betrokken zijn bij de ontwikkeling zou hebben gehoord. Het spel zou nog dit jaar of begin volgend jaar moeten verschijnen en zich richten op het Assassin's Creed Valhalla-personage Basim Ibn Ishaq. Ook Eurogamer zegt van het project te hebben gehoord.

Het project zou in eerste instantie tot leven zijn geroepen als uitbreiding voor Valhalla, maar inmiddels een losstaande game zijn. Daarbij zou het niet een vergelijkbare open spelwereld hebben als games zoals Valhalla of Odyssey en een grotere focus op stealth hebben.

Ubisoft liet aan Bloomberg weten niet op geruchten of speculatie te reageren. Eerder meldde Valhalla-producent José Ariaza wel dat Ubisoft van plan was meer te doen met Basim. "Maar ik ga geen details geven."

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De toetsen CTRL, C en V zullen nu toch wel allemaal versleten zijn bij Ubisoft.

0

@Roy36NL printen en plakken?

0

@Ziminar hahaha ja het moet C zijn typefout.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola [quote]Dit voelt overigens totaal niet aan als copy paste. Eerder juist het tegenovergestelde.[/quote] Tuurlijk coola, tuurlijk.

0

@coola hahaha man man man wil je zo vrij zijn om het ons dan even uit te leggen waarom het niet voelt als een copy paste.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola :'-D

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Mensen als jou die alles maar opvreten is de reden dat Assassins Creed precies nergens naartoe gaat.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Nou ja niet alleen Usibof hoor. Als ik een Mario game koop weet ik dat wereld 1 grasland is, wereld 2 is woestijn en ga zo maar door. En Call Of Duty heeft elk jaar weer een zombie modus. Ben ook niet direct tegen copy paste. Juist wanneer een game te veel afwijkt van de eerdere delen is wanneer het slecht wordt. Resident Evil 6 is het zwarte schaap in de familie en ik vond dat Valhalla niks met Assassin's Creed te maken had. Zolang de core gameplay maar aangevuld wordt door een toffe setting en interessant verhaal, vind ik het prima. En ja daar heeft Ubisof het verkloot met Valhalla. Tja en als je copy-paste wil elimineren dan gaan er HEEL weinig games meer uitkomen want bijna alles is ergens van gekopieerd. Ghost Of Tsushima leent veel gameplay van Assassin's Creed maar doet het wel velen malen beter en hetzelfde kan gezegd worden van Stardew Valley wat een betere Harvest Moon is als de latere games in die serie.

0

@coola "Basim is een van de tofste personages van valhalla". Tja dat is niet zo heel moeilijk want de characters in Saaihalla waren nou niet echt om over naar huis te schrijven.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Bigds9fan Klopt en dat viel me extra op omdat ik vond dat Odyssey juist zo een sterke characters had

0
test

@coola Net als bij Bassie van Adriaan kan je met coola altijd lachen als het op Assassin`s Creed aankomt.

0

Aanbevolen voor jou