Ubisoft-werknemer grapt over nieuwe Splinter Cell-game

Ubisoft-werknemer grapt over nieuwe Splinter Cell-game

Een werknemer van Ubisoft claimt op Twitter aan een nieuwe Splinter Cell-game te werken, maar de uitgever laat weten dat het om een grap gaat.

Julian Gerighty, de creative director van Tom Clancy's The Division 2, plaatste op Twitter een foto van hemzelf samen met Ubisoft-regisseurs Dan hay en Roman Campos-Oriola. In het bericht meldt hij dat hij met hen werkt aan een nieuwe Splinter Cell en dat hij "niet kan wachten op E3".

Ubisoft nam contact op met US Gamer om te melden dat het om een grap van Gerighty ging. "Julian maakte overduidelijk een grap, daar houdt hij immrs van. Het lijkt er op dat onze creative directors het op dit moment naar hun zin hebben. We hebben op dit moment geen aankondigingen om te maken."

Hoewel fans al geruime tijd hopen dat Ubisoft aan een nieuwe Splinter Cell-game werkt en dat goed mogelijk is, lijkt het er op dat het Twitter-bericht echt een grap was. Het is sowieso heel onwaarschijnlijk dat drie creative directors van Ubisoft allemaal aan dezelfde game werken. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is dat de Franse uitgever een nieuwe Splinter Cell op E3 volgende maand aankondigt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Overduidelijk een grap, ja hoor Ubi. En de rest van de wereld zijn schapen. Iets met rook en vuur.

0
test

ik zie ook niet hoe dat een grap zou kunnen zijn.

0

Aanbevolen voor jou