Operation Grim Sky-update voegt twee nieuwe Operators toe aan Rainbow Six Siege | Gamer.nl

Operation Grim Sky-update voegt twee nieuwe Operators toe aan Rainbow Six Siege | Gamer.nl

De eerste details van Ubisofts nieuwe Rainbow Six Siege-update zijn bekend. Er komen onder andere twee nieuwe Operators naar de game samen met aanpassingen voor de map ‘Hereford Base’, dit heeft Ubisoft gedeeld op hun href="https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-gb/news/detail.aspx?c=tcm:154-332114-16&ct=tcm:154-76770-32" rel="noopener noreferrer" target="_blank">officiële blog</a>.

De eerste nieuwe Operator is een Britse Defender die wordt omschreven als "een pittige politieagent die weet dat ze op de frontline behoort". Ubisoft geeft tevens aan dat ze een expert is op het gebied van de maffia en het onderscheppen van belangrijke figuren bij rellen en demonstraties.

De tweede nieuwe Operator is een Amerikaanse Attacker. Deze Operator is een specialist op het gebied van tactische operaties en volgens de blogpost staat hij tevens bekend om zijn chirurgische precisie.

De twee nieuwe Operators voor Operation Grim Sky

Daarnaast besluit Ubisoft om voor het eerst een bestaande map aan te pa en. In dit geval gaat het om de map ‘Hereford Base’. De map zal gerenoveerd worden en andere aanpa ingen krijgen om het niveau voor competitieve gameplay te verhogen.

Met de nieuwe toevoegingen die de Operation Grim Sky-update met zich brengt, komen er ook een aantal gameplay-verbeteringen. Zo wordt de focus gelegd op het verbeteren van precisie van de vizieren, aanpa ingen aan de Operator Idle Pick en de dynamische resolutie voor consoles.

Tijdens het Six Major-evenement in Parijs van 17 tot 19 augustus vindt de gehele onthulling plaats van Operation Grim Sky.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou