Nieuws
Rainbow Six Siege

Operation Grim Sky-update voegt twee nieuwe Operators toe aan Rainbow Six Siege

Ubisoft blijft bezig

Geschreven door Rick Bloemzaad op
De eerste details van Ubisofts nieuwe Rainbow Six Siege-update zijn bekend. Er komen onder andere twee nieuwe Operators naar de game samen met aanpassingen voor de map ‘Hereford Base’, dit heeft Ubisoft gedeeld op hun officiële blog.

De eerste nieuwe Operator is een Britse Defender die wordt omschreven als "een pittige politieagent die weet dat ze op de frontline behoort". Ubisoft geeft tevens aan dat ze een expert is op het gebied van de maffia en het onderscheppen van belangrijke figuren bij rellen en demonstraties.

De tweede nieuwe Operator is een Amerikaanse Attacker. Deze Operator is een specialist op het gebied van tactische operaties en volgens de blogpost staat hij tevens bekend om zijn chirurgische precisie.

Rainbow Six Siege Operation Grim Sky
De twee nieuwe Operators voor Operation Grim Sky

Daarnaast besluit Ubisoft om voor het eerst een bestaande map aan te passen. In dit geval gaat het om de map ‘Hereford Base’. De map zal gerenoveerd worden en andere aanpassingen krijgen om het niveau voor competitieve gameplay te verhogen.

Met de nieuwe toevoegingen die de Operation Grim Sky-update met zich brengt, komen er ook een aantal gameplay-verbeteringen. Zo wordt de focus gelegd op het verbeteren van precisie van de vizieren, aanpassingen aan de Operator Idle Pick en de dynamische resolutie voor consoles.

Tijdens het Six Major-evenement in Parijs van 17 tot 19 augustus vindt de gehele onthulling plaats van Operation Grim Sky.

Dit artikel delen:

Lees meer

Brandende vragen over World of Warcaft: Battle for Azeroth? We vragen het voor je aan Blizzard! Update: De winnaar van de reis naar Gamescom in de Asus ROG VIP-bus
1

Reacties op: Operation Grim Sky-update voegt twee nieuwe Operators toe aan Rainbow Six Siege

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • bashnag

  • 8 augustus 2018 12:53
  "Daarnaast besluit Ubisoft om voor het eerst een bestaande map aan te passen. In dit geval gaat het om de map ‘Hereford Base’. De map zal gerenoveerd worden en andere aanpassingen krijgen om het niveau voor competitieve gameplay te verhogen."

  Dit stuk is niet helemaal waar.
  Vorige grote Update is ook de map Clubhouse al veranderd voor deze redenen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.