Ubisoft versoepelt DRM-beleid Driver: San Francisco | Gamer.nl

Ubisoft versoepelt DRM-beleid Driver: San Francisco | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben jullie feedback ontvangen over het feit dat er een constante verbinding vereist was voor Driver en hebben besloten om de maatregel niet meer in de game te stoppen. Dit betekent dat PC-gamers alleen bij het opstarten van Driver in hoeven te loggen. Daarna kunnen ze het spel offline spelen."

Ubisoft is een omstreden partij als het gaat om DRM. De uitgever kwam in het verleden al met soortgelijke maatregelen voor onder meer A a in's Creed II. Daarvoor was ook een verbinding met het internet verplicht, wat maakte dat eigenaars van een legitieme versie de game niet konden spelen toen de authentificatieservers door overbelasting offline gingen op de dag van release. Later versoepelde het bedrijf zijn beleid voor een aantal van zijn titels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou