Ubisoft verkoopt torrent-muziek van Assassin's Creed | Gamer.nl

Ubisoft verkoopt torrent-muziek van Assassin's Creed | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze bezoeker ontdekte dat de muziek in de soundtrack is geëncodeerd door Arsa 13. Deze persoon heeft ook de soundtrack van de Collector's Edition illegaal gedeeld via torrent-websites. Het heeft er alle schijn van dat Ubisoft deze illegale versie heeft gedownload, om hem vervolgens te verkopen als onderdeel van de Digital Deluxe Edition.  De uitgever heeft tegenover Eurogamer.net aangegeven onderzoek te doen naar de situatie.

Crack

Het zou niet de eerste keer zijn dat Ubisoft naar een dergelijke oplo ing grijpt. Toen enkele jaren geleden een downloadversie van Rainbow Six: Vegas 2 niet bleek te werken, stelde Ubisoft als oplo ing voor dat gamers een zogenaamde no-cd crack downloadden van Reloaded, een groep die bekendstaat om het illegaal delen van games. Een dergelijke crack wordt doorgaans gebruikt om de kopieerbeveiliging van een game te omzeilen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou