Ubisoft verkoopt acht keer zoveel 3DS-games na prijsverlaging | Gamer.nl

Ubisoft verkoopt acht keer zoveel 3DS-games na prijsverlaging | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De adviesprijs van de handheld is op 12 augustus verlaagd van 249,99 euro naar 169,99 euro. De managing director van Ubisoft Duitsland meldt een groei van zevenhonderd procent in dat land.

Een vertegenwoordiger van een andere uitgever, die anoniem wenst te blijven, is minder positief. Tegenover GamesIndustry.biz zegt hij dat het succes van de 3DS zal blijken zodra Nintendo's eigen games op de markt zijn, zoals Mario Kart 7 en Super Mario 3D Land. "Op dit moment is de retail nog niet euforisch", zegt hij. "[...] Het is belangrijk om de 3DS te bekijken wanneer de grote Nintendo-titels uitzijn rond de feestdagen. Als het apparaat dan nog niet goed verkoopt, is hij absoluut ten dode opgeschreven."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou