Ubisoft verhelpt ergste bugs Assassin's Creed: Unity | Gamer.nl

Ubisoft verhelpt ergste bugs Assassin's Creed: Unity | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op het forum zet Ubisoft per platform neer welke bugs verholpen zijn en aan welke nog gewerkt wordt. Voor een aantal bugs die nog niet zijn verholpen, geeft de ontwikkelaar een tijdelijke oplo ing. De ergste bugs zijn opgelost, zoals een bug waardoor hoofdpersoon Arno door de grond zakte, of bleef steken in een hooibaal.

Ubisoft werkt nog aan een oplo ing voor de framerateproblemen die zich op alle platforms voordoen. De ontwikkelaar adviseert spelers die de singleplayer spelen hun internetverbinding uit te zetten om de framerate te verbeteren. De website Digital Foundry, onderdeel van Eurogamer, laat echter weten dat dit geen invloed heeft.

A a in's Creed: Unity werd bij de lancering geplaagd door bugs en framerateproblemen, naast merkbare texture pop-ins. Ubisoft liet eerder al weten aan de technische problemen te werken, en heeft ook een liveblog opgezet waar het verhelpen van bugs wordt bijgehouden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou