Ubisoft-tweet refereert naar aankomende Star Wars-game

Ubisoft-tweet refereert naar aankomende Star Wars-game

Ubisoft-studio Massive Entertainment werkt aan een Star Wars-game en een recente tweet van de regisseur lijkt te suggereren dat er dit jaar meer nieuws rondom het project volgt.

Julian Gerighty, de regisseur van de game, plaatste op 1 januari een tweet waarin gerefereerd wordt naar de Star Wars-game. "Gelukkig nieuwjaar iedereen. 2023 wordt gigantisch voor ons. Ga mee op avontuur." Vervolgens plaatste hij een illustratie met het Star Wars-logo.

Begin 2021 kondigden Ubisoft en Lucasfilm aan dat Massive Entertainment - de studio achter The Division en het aankomende Avatar: Frontiers of Pandora - aan een verhaalgedreven, openwereld Star Wars-game werkt. Behalve dat Gerighty de regisseur is en de game op de Snowdrop Engine draait zijn er sindsdien echter geen details bekendgemaakt.

De tweet geeft echter hoop dat er dit jaar meer informatie over de game volgt. Eind vorig jaar bleek al dat Massive op zoek was naar speeltesters voor het Star Wars-project. Dat betekent logischerwijs dat er een speelbare versie van de game bestaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Elke Star Wars game is voor mij een genot, maar eerst zien of het uberhaupt het zonlicht gaat zien, kijkend naar Beyond Good and Evil 2.

0
test

@coola haha Grapjas, copy paste world maps anyone?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@G.T Deze man zit graag bij Yves op schoot kan hem niks wijs maken AC THE BEST!!

0

Ik ben erg benieuwd wat Massive hiervan gaat maken.

0

Aanbevolen voor jou