Ubisoft toont vrijdag eerste Far Cry 6-gameplay

Ubisoft toont vrijdag eerste Far Cry 6-gameplay

Aanstaande vrijdag wordt de eerste gameplay van Far Cry 6 onthuld.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Het bedrijf toont om 18:30 uur Nederlandse tijd een stream met gameplay, maar meer informatie is er nog niet. Hieronder is wel een nieuwe teaser - zonder gameplay - te zien.

Far Cry 6 speelt zich af op het fictionele tropische eiland Yara. Daar regeert dictator Anton Castillo – vertolkt door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito – samen met zijn zoon Diego met harde hard. Spelers kruipen in de huid van Yara-inwoner Dani Rojas, die als guerrillastrijder vecht voor de vrijheid in de jungles, stranden en hoofdstad Esperanza.

Far Cry 6 werd vorig jaar onthuld. Toen werd er een cinematische trailer getoond en werden er enkele screenshots uitgegeven. Sindsdien is de game niet getoond. Het spel is in de maak voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Epic Games Store, Uplay en Google Stadia en moet ergens voor 31 maart 2022 uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

He he ze hebben copy paste toetsen gevonden. Ff kijken hoe de nieuwe skins eruit zien.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola primal vond ik leuk en 4 was top maar 5 ben ik na na ongeveer de helft afgehaakt. het voelde voor mij als herhaling aan zoals roy zegt cop paste., ik hoop dan ook echt dat ze de serie kunnen vernieuwen zoals ze met assasins creed deden paar jaar terug.

0
test

@hulstpower Moet zeggen dat ik deel 5 nog uitgespeeld heb omdat je tegen een religieuze sekte speelt was dat wel een incentive voor mij om te spelen. Maar New Dawn geprobeerd en tja nee. Die werkte niet voor mij.

0

Aanbevolen voor jou