Ubisoft toont vanavond nieuwe gameplay van Skull and Bones

Ubisoft toont vanavond nieuwe gameplay van Skull and Bones

Ubisoft toont vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd nieuwe gameplay van het pas uitgestelde Skull and Bones.

Dat heeft de uitgever bevestigd. De gameplay wordt via het officiële Twitch-kanaal van Ubisoft getoond. De video richt zich vooral op "de lore van de game".

In een tweet laat Ubisoft daarnaast weten dat er binnenkort meer informatie wordt gedeeld over de nieuwe releasedatum van de game - alsmede aankomende testperiodes. "We blijven even gemotiveerd en gefocust om de beste game-ervaring naar onze spelers te brengen."

Gisteren onthulde Ubisoft dat Skull and Bones, dat gepland stond voor een release op 9 maart, nu ergens tussen april dit jaar en maart volgend jaar uit moet komen. De game is al meermaals uitgesteld.

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Welke spellen hebben ze dood laten bloeden dan? Je kan veel vinden van Ubisoft, maar ondersteuning na release is altijd wel prima dacht ik, zelfs Riders Republic en na de slechte launch van Siege bleef de ondersteuning er.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Lavandou Misschien niet snel laten vallen, maar ik vond de ondersteuning in het begin van The Division 1 belabberd, problemen en issues werden alleen maar erger tot de game een tijd onspeelbaar was. The Division 2 kwam wat mij betreft ook veel snel na deel 1, daarmee geef je als bedrijf ook een duidelijk signaal dat ze willen dat je deel 2 koopt en deel 1 de prullenbak in gaat. Ubisoft heeft vaak slechte launches, games moeten op de deadline uitkoomen blijkbaar voor de kwartaalcijfers. Ik hoop dat ze het om kunnen draaien nog maar ik deel de zorgen van Snoop. Zeker met Skull and Bones denk ik dat Ubisoft de game al liever geannuleerd had, maar vanwege die subsidie en de hoeveelheid geld die ze er zelf al geinvesteerd hebben kunnen ze niet meer terug. Dus ik ben heel sceptisch wat betreft deze game, deze eerste beelden zagen er al bijna lachwekkend uit qua saaie gameplay, samen met wat we de afgelopen jaren zien van Ubisoft dan kan ik op dit moment alleen maar negatief zijn. Maar wellicht gaan ze ons verrassen en hebben ze in dat ene half jaar alles goed gemaakt wat ze in de dik 5 jaar daarvoor verkeerde gedaan hebben.

0

Aanbevolen voor jou