Ubisoft: 'Te vroeg om te stellen dat Vita geen succes wordt' | Gamer.nl

Ubisoft: 'Te vroeg om te stellen dat Vita geen succes wordt' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Key vindt de Vita een "goed systeem" en "prachtige hardware". "Het heeft geweldige features die je nergens anders kunt vinden en we denken dat A a in's Creed het juiste type game is voor het systeem. Het is zeker te vroeg om te stellen dat de Vita geen succes wordt. We geven alle coole nieuwe hardware onze ondersteuning. A a in's Creed moet er zeker op verschijnen, want we moeten onze beste producten op dat systeem krijgen."

Key zegt ook blij te zijn dat er andere grote games naar de Vita komen, zoals Call of Duty: Black Ops - Decla ified. "We zijn blij dat er een andere grote Vita-game van een concurrent komt deze feestdagen, want we denken dat dat meer intere e in de Vita zal genereren."

A a in's Creed 3: Liberation, de Vita-game, verschijnt op 30 oktober  heeft een vrouwelijke hoofdrolspeler. Aveline is van Frans-Afrikaanse afkomst en haar avontuur speelt zich grotendeels af in New Orleans, in dezelfde tijdperiode als het avontuur van Connor Kenway, de hoofdrolspeler van A a in's Creed 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou