"Door de enorme hoeveelheid feedback die we van de gemeenschap hebben gekregen over de publieke bèta hebben we besloten om de game pas in september uit te brengen", meldt Ubisoft op de Facebook-pagina van R.U.S.E. Het uitstellen van de game geeft Ubisoft de kans er foutjes uit te halen en de multiplayer te verbeteren. Elementen in de game zoals eenheden selecteren, de intelligentie van de eenheden en de balans worden opnieuw bekeken en verbeterd.

Ambitieus

"Het project was vanaf het begin al ambitieus en de bèta heeft ons laten zien dat we op het juiste pad zijn", zo valt te lezen in een Facebook-bericht. "We willen die gedachte vasthouden en ervoor zorgen dat elk element perfect is uitgewerkt."

R.U.S.E. komt uit op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij tegenstanders enkel zijn te verslaan door ze op verschillende manieren om de tuin te leiden. Zo kan er een leger namaakeenheden op de vijand worden afgestuurd, terwijl de speler tegelijkertijd in het geheim via een andere hoek de echte aanval in kan zetten.