Ubisoft stelt Rider's Republic en Rainbow Six Extraction uit

Ubisoft stelt Rider's Republic en Rainbow Six Extraction uit

Ubisoft heeft zowel Rider's Republic als Rainbow Six Extraction uitgesteld.

Rainbow Six Extraction stond gepland voor een release op 16 september, maar komt nu pas in januari 2022 uit. Ubisoft wil een "volledige AAA-ervaring die verandert hoe je denkt over coöperatieve games" leveren.

Extraction betreft een co-op shooter waarin spelers in verschillende modi samen vechten tegen alienparasieten. Daarbij kiezen ze een Operator uit Rainbow Six Siege met specifieke vaardigheden en een uitrusting om vervolgens op zoek te gaan naar de volgende doelstelling. Extraction verschijnt voor Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Stadia en pc. De game ondersteunt cross-play tussen alle platformen.

Rider's Republic stond gepland voor een release op 2 september, maar komt nu op 28 oktober uit. Dit zodat het team "het beste spel voor alle spelers" kan leveren.

Riders Republic wordt ontwikkeld door het team achter Steep en laat spelers in verschillende natuurgebieden snowboarden, skiën, wingsuiten en mountainbiken. Hoewel spelers solo kunnen spelen, is het mogelijk om zich aan te sluiten bij andere spelers in dezelfde wereld voor evenementen. De game verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou