Ubisoft stelt Prince of Persia-remake en The Division Heartland uit

Ubisoft stelt Prince of Persia-remake en The Division Heartland uit

Ubisoft heeft zowel de remake van Prince of Persia: Sands of Time als The Division Heartland uitgesteld.

Beide games zouden in eerste instantie in dit fiscale jaar, dat loopt tot en met 31 maart 2022, uitkomen. Nu moeten ze ergens in het volgende fiscale jaar, dat loopt tot 31 maart 2023, uitkomen. Preciezere releasedata zijn er  niet. Ook Rocksmith+ is uitgesteld naar het volgende fiscale jaar.

De remake van The Sands of Time stond eerst voor begin dit jaar gepland, maar werd toen al uitgesteld. De game verscheen oorspronkelijk in 2003 voor de PlayStation 2, Xbox, GameCube en pc. Het spel staat onder veel fans bekend als de beste moderne Prince of Persia-game. Een unieke eigenschap is dat spelers met een speciale dolk de tijd kort kunnen terugdraaien, en zo gevechten en platformsecties overnieuw kunnen doen.

The Division Heartland is een free-to-play-game in de The Division-franchise. Het spel staat los van de andere The Division-games, maar gebruikt wel bekende elementen uit reeks. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

The Division Heartland

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wanneer het juist tijd lijkt te zijn om naar je roots te gaan om wat liefde bij te krijgen--

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Wat is het 'huidige' Ubisoft, en wanneer deed deze z'n intrede? Uitstel zegt niet alles. Na het debacle van Breakpoint en Division 2 stelde men ook een aantal titels uit. Titels die nog niet vlekkeloos waren ondanks de extra tijd om te gaan poetsen, zoals Watch Dogs: Legion. Wel jammer dat de remake van Prince weer opgeschoven is. Sinds Prince of Persia 2008 hunker ik weer naar een echt goede Prince of Persia, ook al is het een remake - want het was een verdomd goede titel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou