Nieuws
Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft stelt nieuwe update voor Ghost Recon: Breakpoint uit

Vijf maart volgt er meer informatie over de update

Geschreven door Brian Artiles Govita op
De nieuwe update voor Ghost Recon: Breakpoint, die aanvankelijk gepland stond voor februari, laat langer op zich wachten.

Dit heeft Ubisoft in een blogpost over de update laten weten. Ubisoft werkt momenteel aan de immersive-modus, die naar eigen zeggen spelers meer keuzevrijheid moet geven in het spel. Daarnaast werkt de ontwikkelaar ook aan een nieuwe klasse, namelijk de engineer class.

Hoewel de update deze maand nog had moeten verschijnen liet Ubisoft weten dat het ontwikkelen van de nieuwe modus een stuk uitdagender is dan ze hadden verwacht.

"Ons doel is om een impactvolle update uit te brengen die op basis van jullie feedback tot stand is gekomen. De complexiteit van het verwerken van de nieuwe modus in het spel bleek uitdagender dan we aanvankelijk dachten en we willen er zeker van zijn dat de nieuwe modus spelers een mooie ervaring biedt", aldus Ubisoft.

Vijf maart kunnen spelers meer informatie verwachten omtrent de nieuwe update.

Ghost Recon: Breakpoint is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Lees hier onze recensie van Ghost Recon: Breakpoint, waarin het spel een zes krijgt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bedenker Konami-cheatcode overleden Half-Life-remake Black Mesa verlaat Steam Early Access
0

Reacties op: Ubisoft stelt nieuwe update voor Ghost Recon: Breakpoint uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.