Ubisoft stelt nieuwe creative director Rainbow 6: Patriots aan | Gamer.nl

Ubisoft stelt nieuwe creative director Rainbow 6: Patriots aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ubisoft specificeert daarbij niet of hij vrijwillig is vertrokken of dat de uitgever hem van het project heeft gehaald. Volgens eerdere geruchten is dat laatste het geval. Bovendien zouden met hem ook narrative director Richard Rouse, lead designer Philippe Therien en animation director Brent George uit hun functie binnen het Rainbow 6-team zijn gezet.

Andere koers

Rainbow 6: Patriots toonde in zijn eerste trailers een andere aanpak dan de vorige titels in de serie. De game zou vooral verhalend anders ingestoken worden. "In Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots is het samenwerken, de tactiek en het realisme waar fans van de serie van houden gecombineerd met een spannende nieuwe richting op verhalend gebied", zei Sears eerder nog toen de game werd aangekondigd vorig jaar. Of zijn vertrek ook een verandering van koers voor de game betekent, is niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou