Ubisoft slaat E3 dit jaar over, houdt wel een Ubisoft Forward-evenement

Ubisoft slaat E3 dit jaar over, houdt wel een Ubisoft Forward-evenement

Het 'Ubisoft Forward Live'-evenement vindt op 12 juni plaats

Ubisoft is dit jaar niet aanwezig op E3. Wel wordt er op 12 juni een Ubisoft Forward-evenement gehouden.

Het bedrijf liet eerder nog weten op E3 aanwezig te zijn als het door zou gaan, maar heeft inmiddels aan VGC bevestigd "een andere richting te kiezen". Op 12 juni houdt het bedrijf een 'Ubisoft Forward Live-evenement' in Los Angeles, wat waarschijnlijk ook gepaard gaat met een livestream. "We kijken er naar uit om binnenkort meer details met onze spelers te delen."

E3 wordt dit jaar van 13 tot en met 16 juni gehouden, maar de meeste grote gamebedrijven hebben al bevestigd niet aanwezig te zijn. Zo slaan Nintendo en Microsoft de beurs over. Duidelijk is wel dat Microsoft op 11 juni een Xbox Showcase uitzendt, gevolgd door een presentatie rondom Starfield. 

Tijdens E3 worden wel presentaties als de Future Games Show, Guerrilla Collective en PC Gaming Show gehouden. Op 8 juni wordt de Summer Game Fest Kick Off-Live-show van Geoff Keighley uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het lijkt erop dat bijna alle bedrijven de E3 skippen, dat event is klaar. Wel jammer vond het toch altijd iets magisch hebben, een groot evenement met veel toffe aankondigingen.

0

@Mmo-veteran vond ik ook wel

0

Aanbevolen voor jou