Ubisoft: 'PS3 en 360 zakken dit jaar in prijs' | Gamer.nl

Ubisoft: 'PS3 en 360 zakken dit jaar in prijs' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Microsoft en Sony zullen volgens de CEO de druk van de recente prijsverlaging van de Nintendo Wii voelen. De prijsverlaging van de PS3 en Xbox 360 zou volgens de CEO de stagnerende Europese handel in games moeten revitaliseren. Hij voegde hieraan toe dat in Groot Brittannië "de verkopen vrij snel achteruit gaan".  

Guillemot zegt verder blij te zijn dat er nieuwe spelcomputers op komst zijn, doelend op de PlayStation Vita en Wii U. Niet alleen is het de beste manier voor ontwikkelaars om creatiever te zijn, ook staan gamers volgens hem meer open voor innovatie wanneer er een nieuwe spelcomputer uitkomt. "Ze bekijken niet alle merken op dezelfde manier, dus ze proberen iets compleet nieuws. Zodra de apparaten er al lang zijn kun je altijd de kwaliteit verbeteren, maar je revolutioneert niet de manier waarop dingen worden gedaan."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou