Ubisoft praat over jaarcijfers en Assassin's Creed 2 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Tijdens de presentatie van de jaarcijfers van de uitgever heeft Ubisoft de omzetten van de eerste helft van het fiscale jaar gepresenteerd en liet een directielid tu en neus en lippen door weten dat het bedrijf "hard aan het werk is" aan het vervolg op A a in's Creed.

Het is geen verra ing dat Altair voor een tweede maal zijn me en mag gaan slijpen, maar het is voor het eerst dat Ubisoft er zelf wat over heeft gezegd. In de eerste instantie zou er alleen een vervolg komen wanneer er voldoende intere e uit de gamewereld voor zou zijn. Die intere e lijkt er nu te zijn, want het spel zou, volgens geruchten, al aankomende zomer in de schappen liggen.

En niet alleen goed nieuws voor ons, want Ubisoft heeft zelf ook redelijk goed geboerd. Met een fiscale omzet van 334,5 miljoen euro in de eerste helft van het fiscale jaar 2008-2009, maakte het bedrijf een flinke slag. Vergeleken met de eerste helft van vorig jaar stegen de omzetten met 31,5%. Het bedrijf wijdt het succes aan een goede mix tu en casual- en core-games, maar liet ook weten dat Far Cry 2, met een miljoen exemplaren in amper drie weken, een belangrijk aandeel in de omzet had.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou