Ubisoft-piratengame Skull and Bones is alfafase gepasseerd

Ubisoft-piratengame Skull and Bones is alfafase gepasseerd

De ontwikkeling van Ubisofts piratengame Skull and Bones is de alfafase gepasseerd.

Dat laat Ubisoft weten aan Kotaku als onderdeel van een uitgebreid artikel waarin de site de turbulente en langdurige ontwikkeling van het spel schetst. Ubisoft meldt daarin: "Het Skull and Bones-team is trots op het werk dat ze hebben bereikt sinds de laatste update. Productie is net de alfafase gepasseerd, en we kijken er naar uit om op het juiste moment meer details te delen."

Skull and Bones werd in 2017 aangekondigd, maar is volgens Kotaku al sinds 2013 in ontwikkeling. In 2018 werd het spel nogmaals getoond, maar sindsdien is er publiekelijk niets meer van het spel vernomen. Wel lekte uit dat de ontwikkeling van het spel meerdere malen opnieuw is begonnen.

In het artikel van Kotaku wordt geclaimd dat het spel met gemak over de geschatte budgetten is gegaan. Het spel zou Ubisoft al meer dan 120 miljoen dollar hebben gekost. Dat budget zou blijven stijgen terwijl honderden ontwikkelaars hun best doen het spel af te maken.

"Als Skull and Bones bij een andere ontwikkelaar in de maak was, zou het al tien keer zijn afgeschoten", meldt een anonieme, voormalige werknemer van het project.

 
Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Grappig het artikel op tweakers heeft een heel andere toon, veel negatiever over de ontwikkeling van dit project.

0
test

@Ziminar Dit is inderdaad wel de meest positieve versie van het verhaal dat je uit dat artikel kan halen. De game moet uitkomen door een deal met overheid Singapore, bijna jaarlijkse herstart van ontwikkeling, ontbreken van visie voor wat de game nu is, ga zo maar door.

0
test

@Ziminar Je kunt ook beter het uitgebreide artikel lezen van Kotaku zelf ipv allerlei diverse nieuwsbronnen te lezen die een korte samenvatting hebben geschreven van het oorspronkelijke artikel

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou