''Net als met de klassieke RPG's, Clash of Heroes 2 en de consolespellen is het zeker iets waar we over praten. We kijken voor alle (Might and Magic)-spellen naar een mogelijk vervolg, alleen is het een kwestie van het juiste moment en de juiste studio", legt Breton uit, die vervolgens opmerkt dat Dark Messiah-ontwikkelaar Arkane Studios niet langer voor Ubisoft werkt.

"Er spelen allerlei zaken mee, maar het staat altijd ergens in het masterplan", vervolgt Breton. "(...) Een aantal dingen hebben groen licht gekregen die we vandaag niet laten zien, daar vertellen we volgend jaar over."

Hij deed wel alvast details uit de doeken over Might and Magic: Raiders en Might and Magic: Heroes Online, twee van de drie Might and Magic-spellen die vandaag door Ubisoft zijn aangekondigd. De games zijn beide free-to-play en verschijnen op PC. Breton wil de Might and Magic-titels echter ook graag naar de huidige en volgende generatie consoles brengen. De derde game is Might and Magic: Duel of Champions, een online game waarin kaarten verzameld moeten worden.