Ubisoft: 'Over drie jaar 3D-televisie in ieder huishouden' | Gamer.nl

Ubisoft: 'Over drie jaar 3D-televisie in ieder huishouden' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het zal dit jaar nog niet hard gaan, maar net als in het verleden bij HDTV zou ik het niet uitsluiten dat er over drie jaar zo'n televisie in iedere huiskamer staat," zegt Pannel.

Ubisoft geeft verder aan een grote fan te zijn van 3D: "We waren de eerste uitgever die een echte 3D-game hebben uitgebracht met de release van Avatar vorig jaar. Deze was zijn tijd in vele opzichten vooruit, omdat de technologie nog in zijn kinderschoenen stond en je nergens 3D-televisies kon kopen. Als je eerlijk bent is het een technologie die eraan zit te komen. We kunnen het niet negeren."

Pannel is er tot slot van overtuigd dat 3D ook bij de ma a aan zal slaan, hoewel hij geen noodzaak ziet voor Ubisoft om iedere game in 3D uit te gaan brengen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou