Ubisoft wil in 2020 pretpark in Maleisië openen | Gamer.nl

Ubisoft wil in 2020 pretpark in Maleisië openen | Gamer.nl

Ubisoft heeft plannen om in 2020 een pretpark te openen in Maleisië. Dit meldt de senior vice president van Ubisoft Motion Pictures.

Het volledig overdekte pretpark wordt geopend in Kuala Lumpur en is 10.000 vierkante meter groot. De Maleisische pretparkontwikkelaar RSG – de mede-eigenaar en ontwikkelaar van Movie Animation Park Studios - wordt eigenaar en beheerder van het park. Ubisoft Motion Pictures behoudt creatieve controle voor het gehele park. Inspiratie wordt uit Ubisoft-titels als A a in’s Creed en Just Dance gehaald.

“Onze intentie voor dit park is om te zorgen dat mensen kunnen opgaan in een wereld waarin ze met elkaar kunnen communiceren en helden kunnen worden in hun eigen, levensgrote game”, zegt senior vice president Jean de Rivières.

Ubisoft produceert alle digitale media voor de attracties en helpt in het ontwerpen van het park, zodat bezoekers de beste ervaring hebben tijdens hun bezoek aan het park. Specifieke details over de attracties in het pretpark zijn nog niet bekend. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou