Nieuws
Far Cry 6 Artwork

Ubisoft onthult plannen voor Far Cry 6-dlc op en na lancering

Genoeg content naast het hoofdspel beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft heeft aangekondigd wat voor downloadbare content spelers van Far Cry 6 na de release van de game kunnen verwachten.

Zoals eerder aangekondigd bevat de seizoenspas drie afleveringen waarin met de slechteriken uit eerdere Far Cry-games gespeeld kan worden. Het gaat om Vaas Montenegro uit Far Cry 3, Pagan Min uit Far Cry 4 en Joseph Seed uit Far Cry 5. Gedurende de drie uitbreidingen moeten spelers de bizarre gedachten van deze drie mannen doorlopen in een roguelike concept. 

De eerste episode verschijnt in november dit jaar, de tweede episode in januari 2022 en de derde episode in maart 2022. In de seizoenspas zit ook een nieuwe uitgave van Far Cry 3: Blood Dragon. Ook wordt de Blood Dragon Set geleverd, met daarin zeven items en wapens uit Blood Dragon die in Far Cry 6 te gebruiken zijn.

Naast de content in de seizoenspas verschijnt er ook diverse betaalde en gratis dlc voor de game. Het gaat bijvoorbeeld om zes 'Special Operations' - nieuwe missies die zich in unieke nieuwe gebieden binnen de spelwereld afspelen. De eerste twee locaties - Mesozoico en Maceo - zijn vanaf lancering speelbaar. Vier andere maps komen later uit.

Ook zijn er drie zogenaamde 'cross-over missies', waarin de franchises en bekendheden als Stranger Things, Rambo en Danny Trejo de hoofdrol spelen. Verder zijn er 'weekly insurgencies'. Elke week komen supporters van Antón Castillo naar Yara om voor nieuwe uitdagingen te zorgen in het spel - dit is alleen beschikbaar wanneer de game is uitgespeeld.

pelers besturen in Far Cry 6 de Yara-inwoner Dani Rojas, die als guerrillastrijder vecht voor de vrijheid in de jungles, stranden en hoofdstad Esperanza. Spelers bepalen zelf het geslacht en uiterlijk van Dani. Yara wordt geteisterd door dictator Anton Castillo – vertolkt door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito.

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Epic Games Store, Uplay en Google Stadia.

Far Cry 6

Dit artikel delen:

Lees meer

Thor in God of War: Ragnarok onthuld Hoogtepunten: Eerste trailer van God of War: Ragnarok getoond
0

Reacties op: Ubisoft onthult plannen voor Far Cry 6-dlc op en na lancering

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.