Ubisoft onthult Mania Planet | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het platform heet Mania Planet en bevat drie type games. TrackMania 2 wordt als eerste gereleased in het vierde kwartaal van 2010. Daarnaast zijn Shoot- en QuestMania aangekondigd. ShootMania moet het eerste kwartaal van 2011 verschijnen en QuestMania heeft nog geen releasedatum gekregen. Tu en de drie spellen moet makkelijk te schakelen zijn. Bij eerdere delen van TrackMania was het creëren en delen van eigen tracks een toonaangevende optie.

De andere twee aangekondigde spellen zijn een shooter en een RPG-achtige game waarin het zelf maken van content vermoedelijk ook een grote rol speelt. TrackMania 2 komt in het vierde kwartaal uit voor de PC, ook de andere twee titels staan gepland voor een PC release.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou