Ubisoft onthult line-up abonnementendienst Uplay+

Ubisoft onthult line-up abonnementendienst Uplay+

Ubisoft heeft haar line-up van games bekendgemaakt voor de abonnementendienst Uplay+. Onder andere alle grote franchises en aankomende titels van de uitgever gaan deel uitmaken van de dienst.

Op de E3-persconferentie van Ubisoft in juni werd Uplay+ aangekondigd. De nieuwe abonnementendienst, welke op 3 september lanceert voor pc en 14,99 euro per maand gaat kosten, geeft onbeperkt toegang tot een catalogus bestaande uit meer dan honderd games en uitbreidingen van Ubisoft. De uitgever heeft nu de volledige lijst onthuld van de spellen die gespeeld kunnen worden met Uplay+.

De lijst van games voor Uplay+ bestaat uit alle grote franchises van Ubisoft en andere titels die verkrijgbaar zijn in de Ubisoft Store. Zo zijn naast de Assassin's Creed-, Far Cry- en Watch Dogs-games ook onder andere The Crew 2 en Anno 1800 beschikbaar. Bovendien worden Ghost Recon Breakpoint, Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine toegevoegd aan de dienst, wanneer de spellen lanceren.

In een uitgebrachte trailer van Uplay+ worden enkele grote titels uitgelicht die deel uit gaan maken van de abonnementendienst van Ubisoft. Zo komen Assassin's Creed Odyssey, Far Cry 5, The Division 2, Ghost Recon Wildlands, Splinter Cell Blacklist en Rainbow Six Siege voorbij en wordt meer dan 4000 uur aan gameplay beloofd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

14,95 per maand!!! HAHA, zijn ze helemaal gek geworden. Vraag me af of zelfs Coola dit ervoor over heeft.

0
test

@Sisko Voor World of Warcraft betaalden miljoenen mensen jarenlang 15 euro per maand (exclusief aanschafkosten van de game en uitbreidingen) En dat was slechts één game, daarmee vergeleken is dit een koopje.

0
test

@Ghost Eens, maar toch niet helemaal te vergelijken. Niet te vergeten dat er veel streaming gamediensten zijn/aankomen die als je ze allemaal moet nemen straks boven de 100 euro per maand uitkomt. Voor 15 euro kan ik bijv. de gehele AC reeks kopen tot origins bijv. Je moet echt wel heel veel gamen om die 15 euro eruit te halen in vergelijking met het los kopen van de spellen (de nieuwste daarbuiten gelaten)

0

@Ghost Alleen zijn er voor deze dienst al wat concurrenten die en goedkoper zijn en een diversere catalogus hebben. Ik bedoel AC 1 t/m 10, FC 1 t/m 5, WD 1 t/m 3 zijn games die allemaal op elkaar lijken qua gameplay en een boel games die al behoorlijk oud zijn.

0
test

@Ghost Die vergelijking gaat imo enigszins mank in die zin dat WoW een game en wereld op zich is waar steeds nieuwe content bij komt en mensen bovendien een belangrijk deel van hun sociale cirkel ophangen aan zo'n game. Nu is het natuurlijk zo dat bij deze service er ook steeds games bij komen maar de meeste mensen spelen in een bepaalde tijdsperiode 1-3 games echt met enige toewijding. De vraag is dus of de prijs die je hier betaalt per maand op weegt tegen hoeveel games je speelt. In mijn geval bijvoorbeeld speel ik World of Warships (f2p waarbij ik enkele kleinere aankopen heb gedaan om de makers te steunen) en GTA Online (was eenmalig 29 Euro en de online mode is gratis). Voor mij kan het dus totaal niet uit om deze dienst te nemen zelfs als deze beide games wel in de portefeuille van Ubisoft hadden gezeten.

0
test

Je kan Uplay+ 1 maand gratis krijgen (3 - 30 september ). Je moet je daarvoor even registreren via hun website.

0

Aanbevolen voor jou