Ubisoft onthult later vandaag nieuwe Tom Clancy-game

Ubisoft onthult later vandaag nieuwe Tom Clancy-game

Ubisoft onthult vanavond een nieuwe game in het Tom Clancy-universum.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Meer details zijn er nog niet, alleen dat de onthulling om 20:00 uur Nederlandse tijd plaatsvindt in de onderstaande YouTube-stream. 

Ook is er een korte teaser op Twitter geplaatst die hier te bekijken is. Daarin wordt het Tom Clancy-logo omgeven door allerlei felle kleuren en stickers.

De X in het Tom Clancy-logo hint mogelijk naar een cross-over met een andere franchise, of tussen verschillende Tom Clancy-games, al is dit puur speculatie.

Vorige week stelde Ubisoft een eerder aangekondigde Tom Clancy-game in de vorm van Rainbow Six Extraction uit. Die game verschijnt nu pas in januari 2022.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gameplay is al her en der te vinden. Het is een CoD-clone. Zo'n game waar niemand om gevraagd heeft en nog altijd maar geen Splinter-Cell =(

0
test

@Vogeltje Echt? Ai, ik hoopte echt op een nieuwe Splinter Cell game

0
test

@Paxopoxo Op Neogaf stonden wat fragmenten van mensen die zo'n vroege pers toegang hadden. Het ziet eruit als CoD met wat Sci-Fi elementen (killstreaks of character eigenschappen) in maps die lijken op The Division, maar dan alles in FPS vorm. Ik kan hier helaas geen links voor je plaatsen. Zoek maar op Twitter bij IGN, Get_Flanked en TmarTn. van deze staan er fragmenten op het forum.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Jep; geniale spellen. Zou deze aankondiging niet Division Heartland zijn? Zou kunnen.. is nog niet heel veel van getoond en zou niet heel lang op zich laten wachten dacht ik.

0
test

@kleinekoosjer Heb ik ook wel veel interesse in laten we hopen dat het om Heartland gaat of een nieuwe splinter cell

0

Aanbevolen voor jou